MINA DAGAR

Alla inlägg under oktober 2009

Av Paula - 14 oktober 2009 12:23

 

Höst kläder tycker jag är absoluta favoriten i garderoben.


Min sambo kom igår fram till att det inte är ofta man ser någon med likadana kläder.

Och har man likadana tröjor reflekterar man kanske inte över att det är samma tröja pågrund av vad man har till...därför finns det ju hur mkt kläder som helst att bli inspirerade av:)


KRAMELIKRAM

Av Paula - 14 oktober 2009 08:07

Idag tackar jag det undermedvetna och magkänslor som finns hos oss människor.


Skulle idag 05.00 åkt till stora Stockholm och gått färgkurs vilket jag såg fram emot. Men något gjorde att jag sköt upp bokning av resan och tillslut fanns det ingen flyg biljett till mig. vaknade i morse och var mycket tacksam  över detta då min kära dotter hållt mig vaken inatt mellan ca 00.30-02.30 . Hade jag åkt på kursen hade jag varit som en trasa och säkert inte fått ut det jag velat. Kursen får vänta...


Tack för hjälpen helt enkelt


Av Paula - 13 oktober 2009 22:20

...på min sak. Jag skulle absolut inte ta nåt vaccin mot svininfluensan!! Just nu sitter jag och tror att jag ska dö imån av andnöd och får nog låsa in min dotter så hon inte drabbas av detta. Och detta bara för jag för en gång skull kollar nyheterna. Ska helt enkelt inte kolla på tv jag blir ju totalt skitnojjig.


För mkt information så jag litar inte på detta...ska inte hämta mer information för då blir jag tokig!!


Nej jag ska inte vaccinera mig, håller på min första känsla!

Av Paula - 13 oktober 2009 21:13

Så här underbart fint var det häromdagen....

     



...och idag fick vi pälsa på oss extra när vi skulle ut i kylan...

 


Det är det som är HÖST. Och jag älskar det!!!


KRAM från oss!!

Av Paula - 12 oktober 2009 21:10

Jag måste ju oxå komentera dessa lyxfruar, det är ju det som är meningen.


Jag kan tycka att Anna Anka uttrycker sig helt galet jämt då hon utalar sig om kvinnors utseende och förhållandet till sin kropp, sin man osv. Men tänker jag till en gång till efter att jag tyckt att hon inte är klok så har hon en liten aning poäng nånstans bakom sina dumma komentarer...dock inte många och långt ifrån alla men några.


Men jag är glad att jag inte har så mkt pengar att jag glömmer värdet i människor för det har hon verkligen tappat!! Tragiskt!!


Jag är även glad att min sambo älskar mig lika mkt även att jag tar av mig smink och tar på mig mysbrallorna när jag kommer hem. Det är det som gör mig till den lyxfru jag är:)





Av Paula - 11 oktober 2009 20:25

..är ju kul även här:)


Säg till om texten inte går att läsa!!

Har precis diskuterat att färgerna kan vara knepiga...


Kramelikram


Av Paula - 11 oktober 2009 18:57

Blev mycket gott gott i helgen, vaknade i morse och var fruktansvärt sugen på en mumsig äppelpaj!!

Så här god blev den...

 


Av Paula - 10 oktober 2009 22:08

Japp nu få det bli korta rader här sen bums i säng.


Dagen har varit häktisk...hmm brukar den ju vara. Ska börja från början av historien. Häromdagen köpte jag äntligen en ny toa sits som min sambo idag skulle montera.

Detta var givetvis inte nån standard och vår stol är gammal så den stackars sitsen fick sig en känga av en aggresiv sambo och vips var både sits och sambo ute ur huset. När jag ringer är han på obs och köper en ny...lätt monterad!!! Han är galen...men nu sitter den nya sitsen fast utan bråk:) Puss älskling!!


Forsättningen med denna förbaskade sits var att jag idag fick köpa färg och börja måla badrummet...hmm den vita sitsen var vitare än väggarna och det går INTE!! Så imån ska jag måla ett lager till så blir det fin fint...


Slutsatsen blir som vanligt att det inte blir som man tänkt sig men bra ändå:)


GODNATT

Ovido - Quiz & Flashcards