MINA DAGAR

Alla inlägg under december 2009

Av Paula - 8 december 2009 15:40

Jo då för en liten stund tyckte jag att det var lyx att sitta i väntrummet på folktandvården och läsa en tidning och omvärlden var inte nära mig. Jag bara satt där avslappnad och läste veckorevyn.......


Men sen var det plötsligt min tur. Vibbarna av damen som hämtade mig var inte på topp.....ibland önskar jag att jag inte kände sånt innan men det är väl bestämt att det ska vara så och ofta är det en bra förmåga.

Men nästa gång jag ska till tandläkaren så lovar jag er att jag frågar om det är tandläkaren jag hade sist för då kan dom byta direkt.


Insåg tyvärr igen att vissa människor hamnar helt fel, och jag är glad att jag inte träffade henne för något år sedan för då hade jag inte vågat ta tag i henne så hon slutade gräva sönder mitt stackars tandkött och sagt "är det för mycket begärt att vara lite mer försiktig när man märker att det gör ONT"

 

Har gjort den fantastiska upptäckt att man faktiskt kan säga ifrån när man inte tycker man behandlas ok!! Så visste ni inte det så prova.

Hoppas min kära dotter kommer på det tidigare än jag gjorde.


Har inte kännt obehag tidigare. Men i fortsättningen kommer det INTE vara avkopling att vänta på tandläkaren. Undra hur många fler hon har gett tandläkar skräck? Hon borde inte få ha barn patienter och inte andra heller för den delen.



  

Av Paula - 7 december 2009 12:52

....men tråkigt. Har färgat mig själv de senast månaderna och ja just det klippt det lite här o där.......hmm så nu börjar mitt kära hår behöva lite expert hjälp


Tur att inte alla tycker att det är tråkigt o endast nödvändigt att gå till frissan för då skulle jag ha nada att göra.


-så snabbt som möjligt ska det gå och jaja det blir bra, det är inte så noga med mig;)


Undrar om alla frisörer tänker så eller är det bara jag som är rastlös och kanske egentligen behöver sätta mig ner en stund? 



 

Av Paula - 7 december 2009 12:27

Japp det var jag verkligen i år. Började med vissa hemliga julklappar redan i oktober. Men det finns nog redan bestämt i förväg att Paula hon ska vara i sista minuten och vara lite små nervös för att hinna till allt vad det nu är.

Nu sitter jag här och nervigt hoppas på att klapparna kommer fram till jul.


Så nu mina kära vänner har jag bestämt att jag ska fortsätta som jag alltid gjort, helt enkelt vara i sista minuten för det verkar ju som det är ett av mina kall.......det ordnar sig....för det gör ju alltid det!!


Lovar att berätta fortsättningen när den nu kommer.........

Av Paula - 5 december 2009 19:34

Är vad jag varit idag!!

Somnade runt 00.30.....vaknade 02.30 av en liten buse som envisades med att vara vaken till kl.04.00

Zzzzzzzz.........sen var det upp och iväg till jobbet ojoj vilka små grisögon jag hade, kundena blev trots detta fina.

Äntligen är det kväll och Cornelia sover.....hua det blir nog godnatt tidigt ikväll.


Jag har gjort egen risgrynsgröt idag.....MUMS inte tokigt alls.

Jag har ju även fått nån bak nojja så alldeles precis nyss tog jag ut hembakat vörtbröd ur ugnen........hoppas det smakar lika gott som det doftar!!



 

Av Paula - 5 december 2009 00:01

....om fötter o ögon sitter jag här 00.00 och tackar dessa underbara kvinnor för att vi kommit på en av de bästa sakerna i mitt lilla liv.....JUNTA


 

Jag älskar er kära vänner och önskar jag kunde varit med er fram till morgonkulan i handemåla. Men jag hoppas ni sköter er uppgift bra så kommer jag härnest och ska försöka att skapa mindre rubriker;)


GODNATT


psssst...........sorry Elin pelin för jag missade fota den goda maten,

men den är dokumenterad med en tio poängare i lilla boken

Av Paula - 3 december 2009 19:39

Just nu uppskattas vaggvisor vid läggdags för gumsan vilket jag längtat efter!!


Här kommer favoriten John Blund jag övar på......



-Titta kom o titta, kom sätt dig här omkring.

Det dröjer säkert ännu en stund innnan sömnen kommer m John Blund.

Han vill visa oss någonting.


- Sedan, genast sedan när sagan tagit slut så lovar vi att sova så sött efter dagen är man ganska trött. Men först ta John Blund m oss ut.


-Läggdags, det är läggdags för klockan slagit sju. Vi träffas säkert åter en dag då vi roar oss igen ett slag, sov så gott! God natt med dig nu.



....blir just nu när jag är nybörjare lite nynnande och fel ordning

Men innan jag fick barn var det nån som sa " det spelar ingen roll hur du sjunger utan att du sjunger för ditt lilla barn"

Mkt klokt, funkar än så länge iallafall......

Av Paula - 3 december 2009 07:37

Nu är vi på rätt spår.

Frostigt på morgon kvisten som det ska vara i december. Ok jag hade inte blivit ledsen om det dinglade ner lite snö men man får vara glad för det man får......




Hoppas ni får en bra torsdag!

 

Av Paula - 2 december 2009 19:20

Fick sjuklingen ikväll när kära sambon kom hem.....


 


.......Elin pelin vi får ta och boka in movie en annan gång för nu ska sjukling på bättringsväg kika på efterlängtad film.


Imån lär jag hamna på bibblan för då ska 3e boken läsas!!!!


Ovido - Quiz & Flashcards