MINA DAGAR

Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

Bebis??!

Av Paula - 18 januari 2010 08:44

Nej vi ska inte ha fler bebisar här hemma.

Men jag trodde bara det var bebisar man åkte bil med på nätterna när de ska somna inte barn på 2år?!


Igår tappade jag tålamodet, tog bilen kl.22.30 och bums så sov hon. SKRUTT vad jag är trött på denna sömn. När blir det nån ordning på den igen? Kanske när hon fyller 12 nej just det då vänder det igen. Hon kommer ALDRIG sova:( Mammsen ska nog vara trött som en trasa.


Det har ju blivit bättre men man ser det inte när man är i det trötta zombi stadiet. Jag vet inte nu i efterhand inte hur man redde ut första halvåret med lilla bebis. Hittade igår antecknigar om vår sömn när hon var 3 månder. BRA natt sov jag 2h i sträck!! Hua inte konstigt man mådde lite konstigt, tur jag inte minns de sämre nätterna.


Människan fungerar helt enkelt inte riktigt som den ska om sömn och mat kronglar



KRAMELIKRAM

 
 
Jenny

Jenny

18 januari 2010 09:19

Jag VET precis vad du menar. Allt är kaos när man är trött!

Linus är 3 år och sover hyffsat nu. Han somnar i soffan varje kväll. Vi bär upp honom till hans säng. Men varje natt vaknar han och kommer in till oss. Tack och lov sover han ganska bra hos oss och ligger rätt så stilla mellan oss.

Ville däremot har aldrig sovit i vår säng. Han vill somna i sin egen säng och ligga där hela natten. MEN han vaknar ändå masa gånger, sover oroligt, är pigg kl 04 när alla andra är som tröttast.

Jag vet inte hur man ska få barn att sova lugnt och stilla i sina egna sängar hela natten. Men jag vet hur man mår som mamma när man inte sovit 2 h i sträck på 3 år.

Men men, bara att försöka gilla läget. Det komnmer väl en tid när man inte får liv i dom när dom väl har somnat =) Men det kanske dröjer 12-13 år... tyvärr.

http://jennymelin.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Paula

18 januari 2010 13:13

Ja du Jenny denna förbaskade sömn:((
Det värsta är att när dom väl lärt sig sova sådär om 12 år då ska man väl ut och jaga dom om nätterna:(
Vi får lägga ner sovandet. Bara gilla läget som sagt.
KRAM

 
Ingen bild

Sofie

18 januari 2010 13:24

Skickar dig en stor kram!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - 15 februari 2010 08:00

Har inte bloggat här så länge och inte haft någon blogg tidigare. Därför hade jag ingen aning om vilken sorts blogg jag ville ha. Nu när jag bloggat ett tag tror jag att jag vet. Jag ÄLSKAR att fota och i min blogg vill jag därför ha mycket foton. ...

Av Paula - 14 februari 2010 18:02

  Vårt lilla hjärta med grädde på kjolen, undra varför?     Lite fin uppvaktning vi fått på Alla Hjärtans Dag       Stumpan har även fått en fin liten mumin klänning & bok utav farmor & farfar   Och så lite hjärtan som al...

Av Paula - 13 februari 2010 21:54

I kväll satte jag igång med något jag klurat på ett tag. Och det var super roligt!!!! Har alltid älskat att skriva och gillat fin gammal skrivstil. Så direkt fram med pensel & färg när gumsan somnat och så här blev det......   Nu börjar bordet bli...

Av Paula - 13 februari 2010 09:12

Vackra vita blommor gör gott......        

Av Paula - 12 februari 2010 11:37


Igår när jag diskade mina nya fina inköp insåg jag efter en stund att hade vi bara haft vackra ting som dessa att diska hade jag till och med kunnat uppskatta om diskstället var fullt oftare........               .......därför blir ...

Ovido - Quiz & Flashcards