MINA DAGAR

Alla inlägg under november 2009

Av Paula - 10 november 2009 17:28

Nyss hemkomna från arbete och dagis....

Ätit lite gott....

Såklart blev det lite tv mys efter detta........idag Lotta på Bråkmakargatan....


   


Inte ofta vi kommer hem samtidigt....MYSIGT!!!!!

Av Paula - 9 november 2009 12:02

Så här randigt kan det bli då frisören fixar med sig själv.....

 


........men vet ni en sak???

 

.......jag är nöjd ändå.....



Ha en toppen dag!!!

....det ska jag ha....

Av Paula - 9 november 2009 08:23

Säger jag till Jenny idag som i fredags kom med denna fina present då jag trixade in en färgning innan hennes spa resa. En liten uppskattning i vardagen gör mycket....


 


En frisör lärare sa en gång till mig nåt i stil med detta

-Man får de kunder som passar en


Inser ofta att hon hade så rätt.....



Av Paula - 9 november 2009 08:06

Av en vana vaknade jag inatt kl 01.30....konstigt att huvudet blir inställt på vissa tider så snabbt. Men jag vaknade och insåg tystnaden av ett barn som sov och en sambo som inte snarkade så jag somnade om till kl. 06.30 och insåg även då att alla sov!!!!!När min lilla gumsa vaknade låg hon och pratade en stund....mamma pappa alice hörde jag i en trallande ton:) Då glömmer man snabbt alla skit nätter och gnälliga barn.


Hon sov 2.5h på dagen igår! Så hon tog igen sig rejält. Av detta konstaterar vi igen här hemma att en viktig del av hennes natt sömn är sömnen på dagen. Hon behöver sova så länge det bara går på dagen för att komma till ro på natten. Tur igen att hon inte är på dagis oftare där hon ibland får ihop 40min sömn.....på tok för lite för henne......


När man fått sova en natt som denna efter jobbiga nätter blir man som en ny människa, så underbart!! Idag ska det fixas och donas här hemma!!


Nu håller jag tummarna för fortsatt god natt sömn....


Hoppas fler mammor har fått sova gott inatt och har ny energi

Av Paula - 8 november 2009 14:02

Här kommer en bild på världens bästa pappa Patrik.....

Tagen av världens "bästa" fotograf....haha

 



KRAM till min Pappa P-O!! Kommer och fira dig en annan dag!!






Av Paula - 8 november 2009 07:11

Ja nu håller jag på att bli galen!!! Vad är det för fel????


Har nu än en gång fått pallra mig upp dock kl. 07 med långt ifrån en skön natt. Hur överlever man sömn brist?? Svar det gör man INTE!! Jag hatar att inte få sova.


Vi bestämmde igår att det är nog tänderna. Gutt vi gav ipren i går kväll men nej då kl. 00.30 var det dax.... Vi gav panodil 01.30 för det kanske ändå är tänderna. Nej vi somnade om runt 03.00 och uppe nu vid 07.00....och då med några små väckningar mellan detta. Så dra åt skogen med de där jäkla tänderna!!!!! Kan inte vara det som är problemet.....


Hon blir galen och ledsen om jag lägger henne tillbaka i sin säng

Hon kommer inte till ro i vår säng, bökar och stökar

Hon kommer till ro i min famn om jag är uppe och går....men hon somnar inte och hur länge mitt i natten klarar man av att gå runt med en 11 kg klump som tror hon blivit liten bebis???


Skit, finns det någon barn experter där ute????? Nej just det det gör det inte har varit i denna sömn Zopmbi förrut och allt är normalt!!!! Vissa barn sover inte!!!!! Ok de flesta barn verkar ha svårt med att sova......



Av Paula - 7 november 2009 21:44

Har ikväll tittat på gamla bilder. Jag hittade då denna bild på mig och min älskade farmor Inga som tyvärr inte lever idag men som alltid finns med oss ändå.


Så ledsen att du inte fick träffa Cornelia, men hon är världens bästa Inga efter dig..........Cornelia Inga Cortzy...


Farmor Inga  



psssst.........detta foto är taget under min galna period då jag tyckte det var ofantligt kul att ha olika peruker. Den här vita var coolast men det är tur man ändrar sig med åren:)


Puss & Kram Farmor Inga

Av Paula - 7 november 2009 19:23

Han lyckades verkligen!! Vilken författare. Jag har alltid varit totalt ointriserad av att läsa böcker. Endast några få böcker som jag läst ut och verkligen läst. Har nu sträckläst Flickan som lekte med elden på 4 DAGAR!!!!


Med blandade känslor är jag nu på sista sidorna och vill veta fortsättningen samtidigt som jag inte vill att den ska ta slut. Så ska en bra bok vara!!!!


Att jag ens tänkte tanken att läsa denna STORA (tvekade lite när jag såg den) bok är en kunds förtjänst. Hon gav mig Emma Hambergs Brunstkalender att läsa.....den tog slut med en väldig fart och det var så gutt att hamna i en annan värld i en bok!!!


Försökte först läsa första boken i millenium serien efter att ha sett första filmen men det var ju inte spännande när jag visste allt redan. Därför beslöt jag att läsa andra boken och jag kommer vara först i videobutiken den 2 december att hyra filmen!!!

Ovido - Quiz & Flashcards